Tandlæge:

Specialtandlæge:

Mere information til tandlæger

Hvordan virker det?

Din patient søger om et ‘forhåndstilsagn’, via sin smartphone, tablet eller computer. Det tager blot få sekunder at få svar.

Nemt, hurtigt og sikkert…

Udskriv regning og tast beløb og cpr. nr. i vores system. Vi afregner regningsbeløbet umiddelbart efter og står for opkrævningen – du sparer tid og administration.

Du kan udskrive op til flere regninger under samme behandlingsforløb.

Fordele som tandlæge

  • Modtag betaling med det samme – ingen debitorer, ingen rykker (eller tab)
  • Din likviditet forbedres.
  • Du har ingen risiko for tab på debitorer.
  • Dine patienter får bedre købekraft.
  • Du bliver betalt hver gang du udskriver en regning – også i forbindelse med større og længerevarende behandlingsforløb.
  • Din patient får svar med det samme – alt foregår automatisk, så du kan påbegynde en behandling direkte efter en konsultation, hvis det er nødvendigt.

Brugervenlig & sikker betalingsløsning

Vi integrerer en betalingsknap på din hjemmeside som dine patienter kan ‘klikke’ på for at få et frit og uforpligtende forhåndstilsagn.
nyknap

Vores tandlægeadministrationsmodul giver dig indsigt i alle godkendte forhåndstilsagn. Du afregnes helt automatisk hver gang du indtaster beløb og faktura nr. i vores system.

Vi står for integration til din hjemmeside og vi re-etablerer naturligvis din hjemmeside såfremt du ikke ønsker at være tilknyttet vores løsning. Du kan opsige samarbejdet øjeblikkeligt.

Send jeres oplysninger

så kontakter vi jer

Dit for- og efternavn

Navn på tandlægeklinik

Kontakt email

Kontakt telefon nr.

Hvordan skal vi kontakte dig?